Centrul de meditatii TOP

Centrul de meditatii T.O.P. este un centru educational situat intr-o locatie centrala (zona Dorobanti), spatioasa, dotata modern, cu o echipa tanara si instrumente alternative de invatare pentru a oferi un mediu propice dobandirii cunostintelor.

Expertii nostri ofera o alternativa de studiu si suport in pregatirea scolara si profesionala pentru copii si adulti prin metode de predare moderne, aplicatii practice, profesori cu experienta si entuziasm, evaluari periodice ale progresului si satisfactiei elevilor asigurand transparenta si o permanenta comunicare cu parintii.

Centrul de meditatii T.O.P. ofera cursuri pentru elevi de gimnaziu, liceu si pregatire limbi straine in vederea sustinerii examenelor de certificare specifice. Cursurile vin sa imbunatateasca pregatirea scolara, perfectionarea cunostintelor pentru examene (olimpiade, teste nationale, examene de admitere) si atestarea nivelului de cunoastere a limbilor straine. Totodata oferim pregatire prin cursuri avansate in diferite domenii Informaticii (AJAX, C++, Web Designer, PHP, SQL), limbi straine nivel avansat, cursuri de antreprenoriat si contabilitate.

Profesorii cu care centrul nostru colaboreaza au studii de specialitate, sunt persoane dornice sa lucreze intr-un mediu tanar si dinamic, isi adapteaza metoda de predare in functie de elev, cunosc bine materia si programa scolara, au experienta in predare prin metode moderne si interactive utilizand sisteme digitale, table interactive (manuale, jocuri, lectii dinamice, aplicatii, instrumente audio-video).

Deoarece dorim sa obtinem rezultate de durata si consideram ca invatatul are nevoie de “antrenament”, oferim solutii personalizate in functie de fiecare cursant si stilul acestuia de invatare sustinand pregatirea avansata prin metode de COACHING.

Verificati periodic site-ul www.meditatiitop.ro si pagina de Facebook www.facebook.com/meditatiitop  pentru lista actualizata de cursuri.

Ne puteti contacta la telefon: 0371 431 626, mobil:0726 275 666 sau e-mail: office@meditatiitop.ro

Cursuri

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: