logo

ADAF – Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin în parteneriat cu SC RADINC SRL și Fundația Universitară Hyperion vor desfășura programe integrate de formare – consiliere – orientare în carieră – inițiere antreprenorială pentru 400 de persoane din mediul rural, din  2 regiuni ale țării (Sud-Muntenia și Sud-Vest Oltenia), care doresc să își găsească un loc de muncă sau să dezvolte activități independente:

  • 280 persoane au posibilitatea de a urma cursuri de calificare-recalificare cum ar fi: Agent de curățenie clădiri și mijloace transport, Baby-Sitter, Cameristă hotel, Lucrător în alimentație, Manichiurist – pedichiurist și Muncitor plantații și amenajare zonă verde;
  • 120 persoane pot participa la programe de perfecționare: Competențe antreprenoriale, Contabil, Tehnologia Informației și Comunicației.

Proiectul își dorește să ofere o alternativă persoanelor din mediul rural ale căror locuri de muncă s-au desființat sau celor care, din lipsă de pregătire și calificare, nu au avut posibilitatea de a-și găsi un loc de muncă. Consiliere și orientare profesională, formare în domenii non-agricole de interes pentru zona de proveniență a grupurilor țintă în care șomajul este ridicat, dezvoltarea de competențe și aptitudini antreprenoriale, campanii de promovare a iniţiativelor locale pentru sprijinirea persoanelor inactive din mediul rural sunt doar câteva din beneficiile oferite în cadrul proiectului.

Vă invităm la Conferința de Lansare a Proiectului „Implică-te în viitorul tău! Califică-te!”, miercuri, 22 aprilie 2015, începând cu ora 16:00 la Hotel Plaza Craiova, str. Aries, nr. 16, pentru a afla mai multe detalii despre proiect și cum puteți beneficia de aceste oportunități.

Confirmarea participării până luni, 20 aprilie 2015. Persoană de contact Savu Cristina – e-mail: office@adaf.ro; tel: 021-210.10.42 .

Advertisements

Comments on: "Conferința de Lansare Proiect „Implică-te în viitorul tău! Califică-te!” – Craiova, Hotel Plaza" (4)

  1. vicdav said:

    pentru  regiunea  moldova  nu  organizati  cursuri?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: