Cursul de antreprenoriat feminin la care am participat cu mult drag si interes mi-a dat curaj sa incerc. In urma cursului urmat am reusit sa imi initiez propria afacere Andeli Design ( un atelier de creatie florala de aranjamente clasice si moderne, de diferite tipuri si cu structuri inedite nascute din pasiunea pentru flori si pentru tot ce se poate realiza cu ajutorul lor atunci când vrem sa transmitem o emotie)

Desi as putea spune ca intr-un fel eram decisa, acest curs mi-a amintit ca eu cautam de mult o sansa, aceea de a-mi construi o viata mai buna. Dorinta de a-mi transforma visele in realitate m-a pus in situatia in care trebuie sa dovedesc permanent rezistenta foarte mare la stres, efort, putere de munca, incredere in sine si o serie de multe alte calitati pe care trebuie sa le aibe un antreprenor. Ori pentru a afla daca ai sau cat ai din competentele antreprenoriale, trebuie sa incerci. Alta cale nu stiu sa existe.

Despre toate acestea dar si despre definirea obiectivelor afacerii, metode de stimulare a creativitatii, metode de analiza a ideilor de afaceri, inregistrarea afacerii dar si finantarea ei, despre strategii de marketing si management financiar, elaborarea unui plan de afaceri si multe alte subiecte interesante si utile atunci cand te-ai hotarat sa pornesti la drum le-am redescoperit la Cursul de antreprenoriat feminin, in cadrul proiectului EVA care da o sansa femeii sa decida pentru viata ei, in fond.

Mi-a placut in mod deosebit implicarea activa a participantilor in exercitii practice si simulari de afaceri, urmate de discutii, analize, generalizari si notiuni teoretice.

A fost o experienta placuta, interesanta si foarte utila.

Fa o schimbare in viata ta! Construieste-ti singura viitorul!

Advertisements

Comments on: "Liliana Masgras- Curs competente antreprenoriale" (1)

  1. Ionela said:

    F frumos,felicitari!Si eu mi-as dori un asemenea curs,numai ca in Oltenia nu vrea nimeni sa se ocupe de asa ceva.La noi nu se investeste in nimic,toate cursurile sunt decat pe hartie,daca vrei sa urmezi ceva esti exclus pt ca vrei sa inveti si ii incurci pe cei care sunt obligati sa te invete.Multe felicitari organizatorilor si cursantilor !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: