Subsemnata Elisabeta-Iuliana BREAJEN, absolventă a  Cursului de “Competențe Antreprenoriale” din cadrul Proiectului POSDRU “Program de măsuri integrate pentru ocupare în Regiunea Bucuresti-Ilfov”, doresc să  vă mulțumesc, datorită Proiectului asociatiei dvs. , am putut să  fac ceea ce îmi doream și anume, înființarea unei întreprinderi familiale cu următoarele domenii de activitate : resurse umane, foto, informatică.

Despre cursul de Competențe antreprenoriale din cadrul Proiectului susmenționat am aflat de la o cunoștință.

Pentru început, am urmat cursul de Competențe antreprenoriale de 5 zile, dupa care, am ales să particip la concursul business start – up  care a constat în realizarea unui plan de afaceri. În perioada următoare am beneficiat de suport din partea consultanților pentu relizarea unui plan de afaceri viabil și sustenabil .

În perioada următoare pregătirii planului de afaceri am beneficiat de consultanță și asistență din partea doamnei Gela ROTARU și a doamnei Mariana BUTEICĂ.

În urma ajutorului oferit de dvs. prin consultanță, asistență și training, am putut să reușesc să mă calific printre primii 10 la concursul business start-up iar datorită premiului acordat am putut să îmi înființez afacerea dorită.

Pe aceasta cale doresc sa le multumesc conducerii ADAF  și nu în ultimul rând doamnei profesoare Cristina BARNA, pentru tot sprijinul acordat și pentru această oportunitate de a putea porni o activitate pe cont propiu .

Vă multumesc

Elisabeta-Iuliana BREAJEN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: