S.C. SMILING ANGELS S.R.L.                                            www.copilcochet.ro

Catre ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTAREA ANTREPRENORIATULUI FEMININ

Nicoleta Catana, beneficiara a proiectului POSDRU” Program de masuri integrate pentru ocupare in regiunea Bucuresti-Ilfov”, doresc sa va aduc la cunostinta ca, datorita proiectului asociatiei dvs. , am putut sa imi realizez visul de-o viata si anume deschiderea unui magazin pentru copii, pentru inceput doar online.

Cum s-a intamplat acest lucru concret? Am aflat despre acest proiect de la o cunostinta, care mi-a spus ca, pentru inceput, voi urma un curs de anreprenoriat de 5 zile, dupa care, exista sansa de a participa la un concurs care consta in realizarea unui plan de afaceri. Nu am indraznit nici macar sa visez ca voi fi una dintre beneficiarele acestui proiect, mai ales ca nu stapaneam deloc partea cu proiectiile financiare. Pe aceasta cale doresc sa le multumesc din suflet doamnelor de la ADAF, in special d-nei Gela Rotaru, d-nei  Mariana Buteica si D-nei Cornelia Rotaru pentru tot sprijinul acordat, fara de care nu as fi putut sa duc la bun sfarsit planul de afaceri.

Dincolo de partea financiara, acest proiect a insemnat pentru mine realizarea unui vis deoarece nu as fi dispus de suma necesara in viitorul apropiat si nici nu as fi putut sa beneficiez de consilierea necesara din partea unor persoane cu experienta.

In incheiere as dori sa adaug faptul ca, datorita excelentei colaborari cu ADAF , voi deveni membra a acestei asociatii si doresc sa ma implic cat mai mult pentru a demostra ca si antreprenoriatul feminin poate reusi la fel de mult ca cel al sexului opus.

Multumesc pentru tot!

Catana Nicoleta

Advertisements

Comments on: "Nicoleta Catana- Curs de antreprenoriat si initierea unei afaceri si Consultanta" (2)

  1. Felicitari Nicoleta!

  2. carmela said:

    felicitari,si eu am facut acest curs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: